8/04/2011

про мене.

   Я не хотіла бути шаблонною. Кожного року змінювала колір волосся та принципово не заводила друзів. Або просто не заводила, все ж, не тваринки вони, ті друзі. З інтервалом у півроку я змінювала стиль та хоббі. Завжди вміла знайти шось таке ненормально-збочене. Писала різними мовами, та все ж, лишень тими, якими могла говорити. Мої сни аж досі є кольоровими. Можливо це від зарозумних книжок, які я люблю читати на ніч, або ж, мої збочені думки приходять в гості на чай до мого мозку. 
   Від шаблонності я проколювала своє тіло, а від страхів дивилась мультики зранку. Все життя, до речі, мої дні починаються з мультиків. Вони, краще за каву, фарбують день та задають тональність усім твоїм планам. Мої хлопці завжди були протилежними мені. А ті, з якими я хоч трошки була схожа характером або вподобаннями, просто дико бісили мене. Це як галімий зелений колір, котрий ненавиджу вже п'ятий рік. Дивно, чому. Шаблонно?
   Єдине, що залишається шаблонним-цінності. Те, на що я кожного року дивлюсь по-іншому : по-дорослому та, певно, з мішечком цинізму під правим оком. Та все ж, цінності лишаються незмінними - сім'я, духовний розвиток, кар'єра, нащадок. В цьому контексті кохана людина входить до сім'ї, тому що все життя я зліплювала ці поняття до купи.

2 комментария:

  1. "А ті, з якими я хоч трошки була схожа характером або вподобаннями, просто дико бісили мене."
    Колись мені мені було дуже не приємно, коли мої дії призводили до протилежного очікуваному результату. Такого, що краще взагалі було нічого не робити. Проте це чергувалося з "вдалими спробами". Так от тепер я знаю, що для мене ще гірше :) Це просто нуль реакції (або вона якась завжди однаково-ніяка). Заглядаєш в очка, а feedback не проглядається...
    Та ця друга неприємність не остання. Це й "стиль" мені видається знайомим. Де ж я таке зустрічав, не маючи подібний неприємних відчуттів. Виявилась відповідь проста - це ж я так частенько роблю! Жах! Прожив ситуацію в середині, а на зовні який зміст показувати?! Не хочу більше бути таким!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Период такой, наверное. Молодость, борьба с авторитетами и шаблонами.

      Удалить